Nog niks nieuws

Na de persconferentie van Mark Rutte is er voor ons niks versoepeld. Het verlengen van de periode dat er dingen niet mogen heeft wel impact.

Ons gezin bevat geen minderjarigen, dus werd er voor ons niks versoepeld. Er mogen geen evenementen gehouden worden tot 1 september. Balen dus voor Priscilla want het concert waar ze heen zou gaan in april en wat verplaatst was naar begin augustus gaat dus WEER niet door.

De afgelopen 6 weken heb ik thuis gewerkt en dat gaat de komende maand dus ook nog zo door. Ik vind het nog steeds jammer dat ik niet naar kantoor kan gaan maar het begint wel steeds meer te wennen. Ik zorg dat ik me goed aan de werktijden houd en zelfs dan merk ik dat ik meer gedaan krijg op een dag dan dat ik op kantoor zou zitten. Aan de andere kant : ik beweeg ook een stuk minder dan dat ik op kantoor zou zitten!

Ook ben ik al 6 weken niet naar de schietvereniging geweest. Dit kon al niet tot 1 juni. Ik weet eigenlijk niet of dat nog steeds zo is of dat deze maatregel ook verlengd is tot 1 september. Achja.. voorlopig gaan we dus ook nog niet schieten. Vanuit de KNSA (de bond) zal er wel een berichtje komen als het allemaal wel weer mag.

Al met al veranderd er voor mij dus niet zo veel. Af en toe heb ik er wel een baaldag van.. Ik wil mijn haar laten knippen. Ik wil een dagje shoppen met mijn zus of vriendin en dan een terrasje pakken voor een drankje en iets lekkers. Ik wil deze zomer op vakantie. Maarja.. ik wil ook gezond blijven en dan zal ik het hiermee moeten doen.