Meer kerstkaarten

Tja, wat moet je als je nergens heen mag en je om medische redenen ook niet de zon in mag zodat in de tuin zitten ook geen optie is? Juist! Binnen kaarten maken!

Deze kerstkaarten heb ik gemaakt met voornamelijk Stampin’Up producten. Alleen de sneeuwvlokken op de achtergrond zijn gemaakt met behulp van een mal van (ik gok ) AliExpress en het gekleurde kaartkarton had ik ook nog liggen en komt waarschijnlijk van de Witte Boekenmarkt of de Lidl.

De rest van de spullen die ik gebruikt heb zijn wel van Stampin’Up. Zo is de ster gestempeld met de Christmas Quilt stempelset en daarna met de bijbehorende snijmallen uitgestanst.
Het blauwe randje op de kaart hierboven komt uit de Thoughtful Blooms stempelset. De gekleurde banners op de andere kaarten heb ik geponst met de Banner Triple Punch en de tekst komt uit de Memories of Home stempelset.

Uiteindelijk zijn het 3 hele verschillende kaarten geworden omdat ik verschillende kleuren inkt heb gebruikt en het formaat kaart telkens iets anders heb gemaakt. Ik vind het in ieder geval weer leuke kaarten en mijn paasdag vloog weer voorbij!