Klein beetje vakantiegevoel

Gisteren hebben Peter en ik onze vouwwagen van de stalling gehaald. Helaas niet om ermee te gaan kamperen…

Een week geleden werd ik gebeld door iemand van de Vouwwagenspecialist in Boxtel (waar we onze vouwwagen gekocht hebben). Er was blijkbaar een terugroepactie voor ons type vouwwagen: er zou een lekkage kunnen ontstaan in het tentdoek wat gerepareerd moest worden. Het verzoek was om onze vouwwagen te brengen voor onderhoud voordat we ermee zouden gaan kamperen.

En dus heb ik de stalling maar gevraagd of het nog wel mogelijk is om onze vouwwagen op te halen. Dat kon gelukkig nog wel en zo zijn we gisteren met ‘ons vouwke’ naar Boxtel gereden.

Het is een raar idee, zo’n vouwwagen achter je auto terwijl Belgie en Duitsland op slot zitten en in Nederland iedereen zo veel mogelijk binnen moet blijven. Aan de andere kant vond ik het wel fijn om de vouwwagen weer even te zien. En als je dan de vouwwagen achter je auto koppelt en ermee over de snelweg rijdt, dan voelt het toch heeeel eventjes alsof je op vakantie gaat.

Dat duurde trouwens niet lang, want we waren zo in Boxtel en daar moesten we de wagen alweer afkoppelen. Volgende week zaterdag dan zijn we er weer en dan hebben we weer even een vakantiegevoel 🙂

One comment on “Klein beetje vakantiegevoel

  1. Owja.. nog een update over onze vouwwagen : hij is gecontroleerd en het defect waar de terugroepactie over ging is bij onze wagen niet aangetroffen. Toch fijn om te weten.