Begonnen aan kerstkaarten maken

Omdat we zoveel mogelijk binnen moeten blijven ben ik maar vast begonnen aan het maken van mijn kerstkaarten.

Vorig jaar was ik er ook al op tijd bij dus zo gek is het eigenlijk niet voor mij. Ik heb nu eenmaal niet zo veel zin om hele dagen bij de TV te hangen ook al vind ik een paar uurtjes Netflix erg leuk.

Ik heb vlak na de kerstdagen ook een aantal hele leuke kerst-stempels gekocht en die wilde ik graag eens gaan uitproberen. Het zijn veelal oudere stempelsets van StampinUp die voor veel goedkoper verkocht worden door de StampinUp demonstratrices omdat ze niet meer in de huidige catalogus staan. De kwaliteit is nog steeds perfect en mij maak het niet uit of ze van vorig jaar of ouder zijn. Ik vind ze nog steeds erg leuk!

Het idee voor deze kaart komt van Stempellicht. Ook ik heb gebruik gemaakt van de stempelsets Artisan Textures en Sheet Music voor de achtergrond. Deze zijn in de kleuren zwart en Shaded Spruce gestempeld. De tekst kom van de stempelset Holly Jolly greetings en de kerst-elf met zijn karretje kadootjes komt van de stempelset Signs of Santa. Deze heb ik vervolgens ingekleurd met de Stampin Markers (Shaded Spruce, Crumb cake en Daffodil delight).

Ondanks dat ik het voorbeeld van Stempellicht beter vind (ze heeft ook de gezichtjes ingekleurd, de groene achtergrond is groter en ze heeft nog wat glimmertjes toegevoegd) ben ik toch erg blij met dit kaartje. Simpel maar toch mooi.