Stroomstoring

Ik zat vanochtend in mijn hobby hokje wat te knutselen toen ineens de lamp uit ging.

Nu is die lamp al erg oud, dus eigenlijk dacht ik dat hij gewoon kapot was gegaan. Niet lang daarna kwam de eerste melding op onze buurt-app : de stroom was er af en of anderen daar ook last van hadden.

Bijna hetzelfde moment komt Pris naar boven : had jij ook geen stroom meer? Het gekke was, dat sommige aparaten het alweer deden, maar sommige nog niet.
Dus ik heb de stoppenkast eens bekeken maar zag daar niks geks. Ondertussen deed eigenlijk alles het weer behalve de radio en internet. Die zitten allemaal op hetzelfde KPN kastje dus die ook maar een reset gegeven. Maar de radio en internet deden het nog steeds niet.
Maar blijkbaar zat ook dat probleem echt wel verder dan ons huis want een paar minuten later sprong de radio weer aan en hadden we weer internet! JEEEEJ

Alles doet het weer… internet, de radio, de camera, de verwarming en dus ook mijn lampje.

En op dit soort momenten kom je er weer eens achter hoe erg je afhankelijk bent van stroom. Nu is het gewoon licht buiten dus we hadden ons wel gered. En voor de warmte hadden we de hele woonkamer vol kunnen zetten met thee-lichtjes. Maar toch…

Waar de stroomstoring aan lag? Geen idee!!