TV: Manifest

Sinds vorige week kijken Peter en ik de TV serie Manifest. Dit soort series zijn echt mijn genre!

Dit is wat Net5 (waar de serie te zien is) zegt over deze serie : Tijdens een enorm turbulente, maar routine vlucht, lijkt het er even op dat alle 191 passagiers neerstorten. Als ze uiteindelijk veilig landen, worden ze opgevangen door politie en ambulances.  Wat blijkt: iedereen aan boord blijkt vijfenhalf jaar te zijn vermist en dood gewaand… Al snel ontvouwt zich een dieper mysterie.

In de serie volg je eigenlijk 2 passagiers (een broer en zus). In – tot nu toe -elke aflevering maken ze iets mee met een andere passagier. De passagiers krijgen visioenen of horen stemmen waardoor ze mensen kunnen redden. En het vluchtnummer 828 is altijd ergens aanwezig. In de tijd (8:28) of in een huisnummer.

Ik hou wel van die series waar wat bovennatuurlijks in voorkomt. Het is spannend en omdat je als kijker ook niet precies weet wat er aan de hand is, blijf ik graag kijken.

Ik ben heel benieuwd hoe de serie gaat aflopen. Tot nu toe hebben we 4 afleveringen gezien. Online heb ik al gezien dat het eerste seizoen 16 afleveringen heeft en dat seizoen 2 nu te zien is in de VS.