Stukje wandelen

Het was gistermiddag zo’n lekker weer dat Peter en ik eindelijk weer eens een stukje gewandeld hebben!

Het was eigenlijk alweer veel te lang geleden en dat was te merken. Hoe snel gaat mijn conditie achteruit als ik alleen maar op mijn werk zit en thuis TV kijk!!

Na 1.5 kilometer moest ik toch even op een bankje gaan zitten en toen we na iets meer dan 3.5 kilometer weer terug bij de auto waren was ik blij dat ik weer kon gaan zitten.. Belachelijk!!

Aan mijn voeten lag het niet. Sinds ik in Horst goede wandelschoenen heb laten aanmeten heb ik geen last meer van blaren. Nee, het is puur mijn conditie die me in de steek laat.

Overigens was er veel veranderd langs de ronde daar bij Middelbeers. Een tijd geleden waren er nog ontzettend veel kikkers in het meer, maar het meer staat nu helemaal droog. Ondanks alle regen van de laatste tijd is het grondwater dus nog steeds niet op het oude peil terug.

Peter en ik hebben afgesproken dat we de komende tijd toch echt weer wat meer gaan wandelen. Daarmee gaat hopelijk mijn conditie ook weer vooruit zodat we binnenkort weer moeiteloos 6 kilometer kunnen wandelen.