Een nieuwe vouwwagen!

Ik schreef er al eerder over, maar gisteren was het dan echt zover: de nieuwe vouwwagen!

Ons oude vouwke hebben we meegenomen naar Boxtel zodat we daar onze spullen meteen konden overladen naar de nieuwe vouwwagen. We kregen daar ook instructie over hoe de nieuwe wagen op te zetten. En natuurlijk ook een heleboel andere tips die handig zijn om te weten!

Het had trouwens ook geen jaar langer meer mogen duren. Ons oude vouwke had gebreken die we wisten (schimmel in het dak, slechte ritsen), maar eenmaal in Boxtel bleek er ook een scheurtje te zitten in de ophanging van de keuken en was er ook duidelijk iets mis met de rem van de wagen. Stel je voor dat onze keuken van de wagen afgebroken was op een komende reis! Of dat de wielen zouden blokkeren terwijl we aan het rijden waren!

Nee, we hebben de afgelopen 3 jaar veel plezier gehad met het oude wagentje maar het werd hoog tijd voor iets nieuws.

En nu heb ik dus een fantastisch mooie wagen die soepel rijdt. En een met een enorme ruimte onder het bed zodat we niks meer op het bed hoeven te stapelen waardoor we nu onze voortent ook mee in kunnen klappen. En een met een koelkast die ook tijdens het rijden blijft werken. En met de water- en gastank in de enorme disselbak zodat we dat niet meer in ons keukentje hoeven te bewaren.

Maar nu moet het dus eerst weer lente worden voordat we er ook echt mee kunnen gaan kamperen. Ik kan niet wachten!