Nieuwe winkel Maxims Best

Vorige week zaterdag is de nieuwe winkel van Maxims in Best geopend. Gisteren was er ook nog een extra styliste aanwezig van mijn favoriete merk Twister. Ik moest er dus even heen!

De winkel ligt maar 150 meter verder dan de oude winkel (die nu hun Outlet winkel geworden is) en is een stuk groter.
Voordeel : er hangt een stuk meer in de winkel.
Nadeel : ik kan het niet meer in 1 keer overzien.

Wat ik ook niet helemaal handig vind is dat de kleding nu per merk hangt. Nu ben ik op zich best fan van Twister, maar als ik leuke kleding zie dan maakt het mij niet uit welk merk het is.

Zoals voorheen kreeg ik vrijwel meteen een verkoopster bij me die met mij op zoek ging naar kleding die ik leuk zou vinden. Als je dat niet wilt is dat best irritant, maar ik vind dat wel fijn. Zo’n verkoopster weet namelijk precies wat er in de winkel hangt en vooral ook waar. Dus als ik dan iets aan heb wat niet helemaal mijn wens is, dan weet de verkoopster waar ze iets anders kan pakken wat net wat langer/korter of andere kleur is.

De verkoopsters zijn altijd erg eerlijk. Zo kreeg ik gisteren het advies om een blouse niet te kopen want de verkoopster vond het net een pyjama :D. En de broek die ik er bij aan had was ook niet goed, veel te breed waardoor mijn benen veel dikker leken. Dan kon ik beter een andere broek doen (die ook nog eens goedkoper was).

Kortom, ik ben gisteren weer geslaagd en zal over een tijdje waarschijnlijk weer eens langs gaan. En dan rij ik waarschijnlijk eerst naar de Outlet-Maxims.