Een kleine verhuizing

In mijn vorige blog schreef ik dat we nog wat grote spullen uit het huis van mijn moeder moesten halen. Dat hebben we gisteren gedaan.

Het weer deed niet echt mee want het was behoorlijk warm. Maar het busje was al gereserveerd en woensdag komt de woning ontruimer. Dus het moest toch gebeuren.

In de ochtend hebben Peter en ik het eerdergenoemde busje opgehaald bij Bo-Rent. Een Mercedes Vito! Een prima ‘bus’ maar helaas geen airco 🙁

Toen we bij mijn moeders huis waren hebben we de grotere spullen ingeladen. Daarbij was het tafelblad wel het allerzwaarste. Het blad is 1 meter bij 2 meter 20 en ik gok dat het rond de 50 kilo weegt. Na het tafelblad moesten ook nog de bijbehorende stoelen in de bus. En ook de parasol die ik ooit van mijn vriendengroep had gekregen en die ik aan mijn moeder had gegeven toen ik naar een apartement verhuisde kon weer de bus in.

Daarnaast waren er nog wat kleinere spullen die ik ook nog mee wou nemen en rond 14:00 waren we klaar om weer terug te rijden. Het uitladen van de bus hebben we maar uitgesteld tot na het eten want het was echt te warm om met dat tafelblad te sjouwen. Vooral omdat het niet dwars door het huis kon en we dus achter 7 huizen langs moesten om bij onze poort-deur te komen.

Het was dus een flinke en vooral warme klus maar we hebben nu wel een mooie tuintafel in onze tuin!

Op de foto liggen de stoelkussens nog op de tafel.
Die hebben we inmiddels een beter plekje gegeven.