Netflix : The missing

Afgelopen weekend heb ik seizoen 3 van The missing op Netflix gekeken.

Elk seizoen van The missing gaat over een andere vermissingszaak van een kind die door een gepensioneerde politie-inspecteur (Julien Baptiste) wordt onderzocht.

Het eerste seizoen wordt een 5-jarig jongetje vermist. In het tweede seizoen komt een meisje terug wat al 11 jaar vermist was (toendertijd 8) en zoekt Babtiste naar de ontvoerder in de hoop een ander vermist meisje terug te vinden.

Het derde seizoen is geen officieel seizoen van The missing maar een spin-off met dezelfde Julien Baptiste. Ze hebben het maar gewoon als seizoen 3 in Netflix gezet. Dit seizoen is er een prostituee van de Amsterdamse wallen vermist.

Alle drie de seizoenen blijven spannend tot het einde. Iedere aflevering krijg je wat puzzelstukjes van het verhaal waardoor je zelf ook constant blijft nadenken hoe ze in elkaar horen. Bovendien word je op die manier ook een paar keer op het verkeerde been gezet.

Kortom, 3 spannende seizoenen die je los van elkaar kunt kijken. Mocht er een seizoen 4 komen, dan ga ik in ieder geval weer kijken!