Praag

Dit is de laatste dag van mijn anderhalve week vakantie. En dat was me toch leuk!
Het begon vorige week donderdag met weer een dagje speuren in mijn familie-historie in Maastricht. Dat kost veel energie en concentratie, maar het levert ook wat leuks op.

Vrijdag heb ik mijn koffer ingepakt en ben ik alvast naar Limburg gereden. Zaterdag heb ik wat gelummeld en zondag in alle vroegte ben ik samen met mijn moeder vertrokken naar Praag.

Het was lekker rustig op de snelweg en dus waren we na 10 uur reizen al in het hotel aan de rand van Praag. De volgende twee dagen heb ik veel gewandeld, op een boot op de Donau gevaren en een hoop mooie dingen gezien. Het was er fantastisch weer: zonnig, 25 graden met een fris windje. Dus volgens mij ben ik van ‘heel wit’ naar ‘behoorlijk wit’ verkleurd 🙂

Woensdag zijn we weer teruggereden. Deze keer hebben we er ietsjes langer over gedaan want er zaten ook vrachtwagens op de snelweg en het weer was ook veel slechter.

Donderdag was het koninginnedag en ben ik nog even naar mijn zus gereden. En vandaag is het dus alweer vrijdag. De laatste dag van mijn vakantie.

Ik heb het idee dat ik al een maand niet meer op het werk ben geweest. En volgende week dan heb ik alweer een korte week. Al is de reden daarvoor minder leuk: dan gaat mijn derde verstandskies eruit.

Ow.. en de foto’s volgen nog.