Papa Di Kookt

Gisteravond zijn we met onze vriendengroep gaan eten bij restaurant Papa Di Kookt in Valkenswaard. Ze hebben daar een bijzonder concept!

Bij binnenkomst krijg je een tafel en een tafelnummer toegewezen. De menu-kaart staat op je placemat. Wil je iets te drinken of te eten bestellen, dan moet je opstaan en terug naar de bar lopen waar je je tafelnummer en je bestelling doorgeeft.

Als je drinken bestelt, dan wordt dit daarna naar je tafel gebracht. Heb je iets te eten bestelt dan moet je wachten totdat de kok zijn bel laat horen en je tafelnummer roept. Vervolgens moet je de borden zelf gaan ophalen bij de keuken. Net zoals je bestek trouwens…

Ik vind het geen enkel probleem om even zelf mijn bestelling door te gaan geven of op te halen. Op deze manier kunnen de prijzen van de gerechten namelijk omlaag (minder personeelskosten die doorberekend hoeven te worden) zodat je voor prima prijzen kunt eten!

De kaart is erg veelzijdig (pasta, pizza, schnitzel, biefstuk, spareribs of indonesisch) en de gerechten zijn vooral ook erg lekker! Ik zou hier niet iedere maand willen gaan eten maar voor mij is dit zeker wel een restaurant waar ik eens per jaar een keer heen zou gaan.

Ow enneh.. Gelukkig hoef je niet zelf je lege borden op te ruimen en af te wassen 🙂