In de paskamer met…

Gisteravond ben ik naar de winkel Modezza gegaan voor een avondje shoppen met styliste.

Ik had een tijdje ervoor in hun nieuwsbrief de uitnodiging gezien en dacht : “een styliste/personal shopper is normaal gesproken best prijzig en nu voor niks!”. Dus schreef ik me in.

Toen ik gisteravond de winkel binnenliep bleek de styliste gewoon iemand van de winkel zelf te zijn… Maar ze was wel erg behulpzaam. Omdat ze natuurlijk alle kleding in de winkel kent en ook de pasvorm ervan kon ze zo uit de rekken trekken wat mij wel of niet zou staan. Sommige dingen vond ik niet mooi dus gingen dan weer terug het rek in.

Uiteindelijk had ik een behoorlijke stapel uitgekozen waarna het de paskamer in ging. Na het passen gingen sommige dingen naar de mee-neem haak, sommige dingen konden weer terug en sommige hingen aan de misschien haak.

Na nog een drankje (en als ik had gewild ook nog een hapje) besloot ik alles nog een kritisch te bekijken waarna ik mijn keuze heb gemaakt. Ik heb mijn zomergarderobe grotendeels binnen!

Ik vond het erg leuk om met een styliste te shoppen, vooral vanwege haar kennis over pasvormen en combinaties. Wat ik jammer vond is dat ze alles wat ik aan trok geweldig mooi vond staan terwijl ik het daar niet altijd over eens was. Maar al met al ben ik wel blij met mijn aankopen van gisteravond!