Kerstkaartjes ;)

Ik geef toe, het is een beetje raar om halverwege april al met kerstkaarten bezig te zijn..

Ik heb nu eenmaal veel spullen om kerstkaarten mee te maken en om te voorkomen dat ik aan het einde van het jaar moet stressen om mijn kaarten af te krijgen maak ik ze het jaar door.

Niet in grote aantallen hoor. Meestal 1 of 2, soms 4 stuks (afhankelijk van hoeveel ik uit 1 vel papier kan knippen).

Deze kaart heb ik gemaakt met voornamelijk StampinUp artikelen. De basis is een witte kaart met daarop een wit kaartkarton waar ik met een cirkel-stans (Ali-Express) een ronde cirkel uit gestanst heb (het restje gebruik ik dadelijk nog). Daarna heb ik met een stempel uit een stempelset van StampinUp het woord Christmas erop gestempeld. Vervolgens heb ik hem met een StampinUp embossingfolder van sneeuwvlokken voorzien en uit rood kaart-karton heb ik met een stans van Stampin Up het woord Merry gestanst en op het witte kaartkarton geplakt.

Vervolgens heb ik een iets kleinere maat van de cirkelstans gepakt en uit het stuk wit kaartkarton (wat ik net over had) en een stuk grijs kaartkarton twee dezelfde cirkels gestanst. Vervolgens heb ik uit de witte cirkel met een StampinUp stans het huisje en boompje gestanst.

En toen was het een kwestie van plakken! Ik vind het een erg leuk kaartje geworden!