Nog iets meer dan 5 weken….

.. en dan trouwen Felix en Hoi-Yan.
Niemand verplicht je dan natuurlijk om nieuwe kleding te moeten kopen, maar het is natuurlijk wel leuk om dan iets nieuws en feestelijks aan te trekken.

Dus ben ik vanmiddag even gaan shoppen in Winkelcentrum Woensel. Eigenlijk meer met het idee dat ik hier waarschijnlijk niet zo heel veel zou vinden. Maar dat ik dan zeker wist dat ik komende zaterdag naar de binnenstad zou gaan om daar wat te gaan zoeken.

Maar dat viel dus 100% mee! Al week ik wel van mijn oorspronkelijke plannetje af. Ik heb namelijk nog een spijkerrokje. Dat heb ik vorig jaar tijdens de bruiloft van Frank en Judith voor het eerst gedragen en sindsdien nog niet zo heel vaak aangehad. Dus als ik daarbij een leuk nieuw shirtje zou kunnen vinden en een andere kleur legging voor eronder dan zou ik klaar zijn.

Een andere kleur legging was zo gevonden. Maar ja.. welk shirtje dan? Ik trok een volgende hanger uit het rek, maar dat bleek geen shirtje te zijn maar een hele jurk! Maar eigenlijk vond ik dat ook wel erg leuk, dus toch maar gepast. En voila! Mijn bruiloftspak voor Felix en Hoi-Yan is binnen!

En wat nog schokkender is dan bij de bruiloft van Frank en Judith: Het is een jurkje!! Wat 18 kilo afvallen niet kan doen!