Juffrouw Tok

Gisteren hadden we een mini-HIO-eet-date. We waren maar met 4 personen. En omdat we al lang niet meer naar Juffrouw Tok waren geweest zijn we weer eens daar naartoe gegaan.

Juffrouw Tok is een kiprestaurant in het centrum van Eindhoven. Het was mijn idee om erheen te gaan maar halverwege de avond had ik er eigenlijk wel wat spijt van…

Ik heb het liefst dat er 1 serveerster is en niet 2 die van elkaar niet weten dat ze al langs zijn geweest. De portie grootte was krap (maar de prijs was er ook naar en meestal krijg je wel erg veel eten in een restaurant). Er stonden (meerdere soorten) biertjes op het menu die op waren. De rekening die we op het einde van de avond kregen zat vol fouten (de warme chocomelk die ik had gehad stond als een latte machiato op de rekening, de sprite was dubbel gerekend en mijn bijgerecht stond er niet op).
En het was er vooral ERG donker.

Aan de andere kant : ik heb weer een avondje bijgekletst met mijn vrienden. En het eten was op zich ook wel lekker.. Maar de komende jaren hoef ik hier dus niet meer heen.