En nummer 4

Zodadelijk rij ik naar Limburg om daar naar de tandarts te gaan. Vanmiddag gaat namelijk mijn laatste verstandkies getrokken worden.
En volgens mij ben ik voor deze kies het minst zenuwachtig van allemaal. Waarschijnlijk omdat er deze keer verder niets gebeurt als het trekken van de kies. En de derde kies (zie amper een maand geleden) ging er zo makkelijk uit dat ik ook daar niet zo bang voor ben.

Het enige minpuntje deze keer is dat het pas ‘s middags gedaan wordt. Dus ik heb geen idee of ik vanavond alweer lekker kan eten. Maar ja.. dat is dan weer gunstig voor mijn gewicht…

Update 6/6/2009: Het was weer zo gebeurd: In de stoel, verdoving erin en weer uit de stoel. Tien minuten later weer in de stoel. De tandarts zet een instrument tegen mijn kies en duwt een keer flink. Met een krak komt mijn kies los en klaar! En na een goede nacht slaap is het ergste voorbij. Geen gek gevoel meer van de verdoving, geen paracetamol meer nodig. Ik kan nu alleen mijn mond niet zo ver uit elkaar, dus een pistoletje eten zit er nog niet in. Maar dat komt ook wel weer goed.