Feestzaal Kruidenlucht – Casteren

Afgelopen zaterdag vierde Yvonne haar 70e verjaardag. En dus waren we allemaal uitgenodigd voor een etentje.

Om vijf uur waren we in het restaurant van Feestzaal Kruidenlucht in Casteren. Toen de groep compleet was konden we vrij kiezen uit de menukaart.

Voor mij was het voorgerecht (uiteraard) de uiensoep. Daarna heb ik getwijfeld welk hoofdgerecht ik zou nemen. Dat werd uiteindelijk de vegetarische schnitzel. Dat zou wel niet zoveel zijn als vorige week.

Maar toen de hoofdgerechten op tafel kwamen zag ik dat ik twee (!!!) schnitzels kreeg van elk zo’n 120 gram. Waarom??? 1 Schnitzel is toch ruim voldoende! Zeker omdat er ook nog frites, aardappelkroketjes, gegratineerde aardappelschijfjes, bloemkool, broccoli, erwt, wortel en een rauwkost salade werd geserveerd.

Tegenover mij zat tante Trees van 85 jaar oud, en zij kreeg maar liefst 4 lapjes vlees (a 80 gram gok ik). Dat krijgt zo’n menske toch nooit meer op!

Vervolgens kwam het toetje en ook hier waren de porties enorm. En dus moest tante Trees een dame blanche zien weg te werken met 4 grote bollen ijs… Ik was blij met mijn fruit met slagroom, al kreeg ik wel een gigantische berg slagroom (ongeveer 2 vuisten).

Kortom, ik heb weer teveel gegeten… Maar.. het was wel gezellig!