Vrijgezellenfeest

Over iets minder dan 2 weken trouwen Felix en Hoi-Yan. En dus was er gisteren een vrijgezellenfeest georganiseerd voor beide.Vroeg in de ochtend waren ze blijkbaar al wakker gemaakt voor een ontbijtje en de mededeling dat ze die ochtend opgehaald zouden gaan worden.
Dus rond een uur of 10 stonden alle vrienden bij ze op de stoep. Hoi-Yan moest met ons mee en Felix moest met de mannen mee.

Als eerste activiteit zijn we gaan ‘skelteren’ in een zogenaamde geintrein. Halverwege de tocht hebben we ergens gepicknicked waarna de route weer verder ging en we uiteindelijk rond 1 uur weer terug waren bij het beginpunt. Moe gefietst gingen we door naar de volgende activiteit. We gingen servies beschilderen voor Hoi-Yans uitzet 🙂

Ook mochten we ieder een eigen mok beschilderen, wat een hoop minder inspanning kostte dan het servies voor Hoi-Yan. Ik ben in ieder geval ERG nieuwsgierig naar het resultaat!

Na een korte borrel ging het vervolgens verder naar een restaurantje in Eindhoven waar we heerlijk gegeten hebben. Daar heb ik samen met Hilde afscheid genomen van het feestje. Ik was total-loss en had geen puf meer om na al die activiteiten van de dag nog mee te gaan stappen.

Hoi-Yan, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Ik heb dat in ieder geval!