Reorganisatie

Gisteravond had ik een “Meet and Greet” bijeenkomst op het werk waarbij een of andere hoge pief kwam praten. 

Eerlijk gezegd weet ik niet eens waar in de organisatie hij zit, want volgens mij zitten er al 7 lagen managers boven mij voordat we op Nederland niveau zijn. Deze pief kwam een presentatie geven van het nieuwe organisatie model wat per 1 januari ingaat. En dat ging gepaard met een hoop engelse woorden omdat hij blijkbaar veel indruk wilde maken. 

Maar het komt erop neer dat het aantal lagen managers boven mij totaal niet veranderd, maar dat we als laagste laag van het bedrijf op een andere manier worden ingedeeld. In de ruim 21 jaar die ik nu bij Atos werk ben ik al eens ingedeeld op regio, op competentie, op klant en op industrie. Afhankelijk van de pief die op dat moment aan de top staat moest er gekanteld worden omdat dat beter zou zijn. Deze pief besluit voor een indeling op competentie. 

Ach.. ik kantel gewoon mee. Over een paar jaar dan kantelen we weer een andere kant op.

One comment on “Reorganisatie

  1. Inmiddels is duidelijk dat ik in de Digital- Business Intelligence unit kom. Ik hou dezelfde manager en ik herken nog 12 andere collega’s uit mijn unit. Er komen verder nog zo’n 20 collega’s uit Amstelveen, Groningen en Belgie (het franstalige deel) bij. Lekker handig voor de unit-barbeque …