Zelfgemaakte kaarten

Na mijn stukje van vanmiddag bedacht ik dat het inderdaad eens tijd werd om mijn kaarten eens te laten zien aan jullie. Ik heb een groot aantal verschillende kaarten gemaakt en ik zal ze niet allemaal laten zien. Maar omdat ik allerlei verschillende technieken heb gebruikt laat ik daar een selectie van zien.

Dus.. bij deze:

Ik heb kaarten gemaakt met een raampje erin. Wat ik erg leuk vind aan deze kaart is het armbandje waar ik straks de naam van de kleine in ga schrijven als ik de kaart wil versturen.

2009-kaart06

Ik vind het ook erg leuk om met verschillende lagen te werken zoals in deze kaart. Deze komt uit een boekje waarbij ik de bloem eigenlijk op een andere manier had moeten verwerken, maar met zo’n randje erom vond ik ‘m mooier.

2009-kaart07

Deze kaart heb ik pas geleden gemaakt met een nieuwe mal waarmee ik bloemen kan uitsnijden. Het kleine kaartje hangt aan een touwtje aan de grote kaart en bungelt dus vrolijk los.

2009-kaart02

Deze kaart is geinspireerd door een voorbeeld kaart die ik ergens gezien had. Ik vond het leuk om eens een kaart te maken die niet op een standaard manier open gaat.
2009-kaart01
De tekst op deze kaart heb ik geborduurd en de bloemen hebben een 3D effect.

2009-kaart04

Deze kaart heb ik gemaakt met een mal waarmee ik de donkere achtergrond vorm kon ponsen. Daarna was het een kwestie van de bloemen erop en klaar!

2009-kaart03

Dit is een van mijn laatste kaartjes. Het plaatje is gestempeld en daarna ingekleurd. Van alle kaartjes die ik heb laten zien hier was deze misschien nog wel het snelste klaar, maar ik vind hem erg leuk geworden.

2009-kaart05

Zo, dat waren ze voor nu. Mocht je trouwens een kaartje zien waarvan je denkt, goh, die zou ik wel willen hebben: laat een reactie achter of stuur me een mailtje. Ik heb namelijk al best veel kaartjes, maar ik ga ze toch niet allemaal versturen. Enige voorwaarde is dat je de kaartjes niet gaat versturen naar mensen die ik ook ken.

En de prijs is afhankelijk van het soort kaartje. Daar komen we dan wel uit.