Kaartjes, kaartjes, kaartjes …

Dit weekend was het weekend van de kerstkaartjes!

Ik had donderdag en vrijdag vrij genomen. Ik moest donderdag naar de tandarts en het leek me een paar maanden terug wel lekker om er gewoon een lang weekend van te maken. Dus kon ik vrijdag ochtend ook meteen even bloed prikken en ben ik daarna naar mijn moeder gereden om mee te helpen met haar kerstkaartjes.
Ze borduurt veel kaartjes, maar dat zijn er nog niet genoeg en dus moest er ook nog even ‘massa-productie’ gedaan worden.
De hele keukentafel lag vol met 3D plaatjes die mijn moeder eerder al geknipt en geplakt had. Maar nu moesten er dus nog kaarten bij gezocht worden. En die moeten natuurlijk wel kleuren bij de plaatjes. Dus eerst werd het ontwerp van de kaart bepaald. Daarna de plaatjes gezocht die daarbij zouden passen, vervolgens de basiskleur van de kaart gezocht en het patroonpapier voor de achtergrond van het plaatje.

Aan mij daarna de taak om alles te meten en snijden waarna mijn moeder alle onderdelen in elkaar kon plakken. En zo hebben we vrijdag 20 kaartjes gemaakt!!

Zaterdag en zondag ben ik daarna ook nog bezig geweest met het maken van een aantal van mijn eigen kerstkaartjes. Ik heb laatst stempels gekocht van Stampin’ Up en daar ben ik erg blij mee.

Met een mooie muziekachtergrond is een kerstkaart zo gemaakt!

Of wat denk je van deze gestempelde achtergrond : een schotse ruit! Gemaakt met een stempel van Concord & 9th.

Ik moet nog wel wat kaartjes maken de komende week want ik heb er nog niet genoeg. Maar dat komt vast goed!