Naar de tandarts

Morgenvroeg moet ik naar de tandarts…

De tandarts is eerder dit jaar met nog 1 tandarts een eigen praktijk gestart nadat ze jarenlang met een hele groep tandartsen bij elkaar zaten. Ze heeft nu ook een nieuw pand dus ik ben benieuwd hoe het daar uit ziet!

Hoewel ik weet dat er morgen alleen maar een controle is en er alleen tandsteen weggehaald wordt maak ik me toch altijd weer druk over mijn bezoek aan de tandarts. En zodra ik daar klaar ben en de afspraak voor over 6 maanden heb gemaakt vraag ik me iedere keer weer af waarom ik me weeeeer zo druk heb lopen maken.

Waarom zou ik dat toch steeds doen ???

2 comments on “Naar de tandarts

  1. Ik weet niet meer wie van de HIO groep mij de tip gaf om muziek mee te nemen, maar het heeft echt geholpen! Ik heb een ontzettende hekel aan het hoge piepgeluid van een van de instrumenten die de tandarts gebruikt. Maar met dopjes in mijn oren en mijn favoriete muziek keihard daardoorheen had ik nergens last van en leek het ook zo klaar! Dit ga ik vaker doen zo!

  2. Goede tip! Misschien ook een goede tip voor mij. De tandarts heeft mij de vorige keer erdoorheen gesleept door tijdens het boren tot 10 te tellen. Daarna stopte ze even en kon ik slikken en even adem halen.