Grillcafe de Buffel – Best

Gisteravond ben ik weer aan uit eten met mijn vriendengroep. Dit keer bij Grillcafe de Buffel in Best.

We zijn er al eens eerder gaan eten, maar dat is alweer een tijdje geleden. Ik vind het nog steeds een leuk restaurant met een goede sfeer. Zeker als je met je vrienden gaat is het natuurlijk snel gezellig, maar op een gewone dinsdag avond was het hier behoorlijk druk en dat zegt iets over een restaurant.

Helaas gingen er gisteren een aantal dingen mis. Bij het voorgerecht moesten we vragen of de soep van Ingmar nog zou komen. En bij het hoofdgerecht waren de spareribs aangebrand waardoor de helft van onze tafel nog moest wachten voordat ze hun spareribs kregen. En daardoor had de andere helft van de tafel hun hoofdgerecht al bijna op. En ja.. we hebben daar allemaal een gratis drankje voor gekregen en de extra portie friet is niet aangerekend en ze hebben wel 10 keer hun excuses aangeboden. Maar toch…

Het eten smaakte trouwens wel erg lekker! Ik had een kleine uiensoep die ook veel kaas had (mjam!) en daarna een trio van kip-burgertjes. De frietjes waren ook erg lekker! Pas later bedacht ik dat ik geen groenten bij mijn burgertjes had (behalve dan dat blaadje sla eronder en het augurk schijfje erop). Voor EUR 4,50 had ik er een portie grillgroenten bij kunnen bestellen. Hmmz.. te laat! Gelukkig had ik ‘s middags al gelunched met een flinke salade van witlof, paprika en appel.

Al met al een iets mindere ervaring deze keer, maar ik kom hier zeker nog wel een keertje terug. Al is het maar om die uiensoep!