Bruiloft Felix & Hoi-Yan

Gisteren zijn Felix en Hoi-Yan getrouwd op een fantastisch mooie zonnige dag.En hoewel ik gisterochtend snipverkouden wakker werd besloot ik toch te gaan. Met 5 pakjes zakdoekjes moest dat gaan lukken!

Voor het wettelijk huwelijk hadden ze een schattig klein voormalig (en warm!!) kerkje gekozen waar de ambtenaar een leuk verhaal hield. Natuurlijk hoorden we daar ook het ja-woord.

Daarna ging het verder naar de feestlocatie waar we eerst lekker buiten hebben gezeten met een glaasje champagne en natuurlijk een stukje bruidstaart.

Als HIO groep zijn we daarna naar mijn huis gegaan om iets te eten waarna we met z’n allen weer naar de feestlocatie zijn gegaan voor een erg gezellig feest wat voorbij vloog!

Wat ik erg speciaal vond, was dat ik aan het einde van het feest het bruidspaar naar een – voor hun nog geheim – hotel heb mogen rijden.

Felix en Hoi-Yan : ik ben het gisteren helemaal vergeten te zeggen, maar heel erg bedankt voor het geweldige feest van gisteren! Ik wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe!