Bijna weekend!

Pfff wat een drukke week was dit! Ik ben blij dat het bijna weekend is!

maandag
Om even kennis te maken met de mensen waarmee ik straks te maken ga krijgen als ik de applicatie van het Ministerie van I en W in beheer krijg ben ik maandag naar Den Haag gereisd. Ik had twee afspraken staan : om 15:00 met de service delivery manager van Atos en van 15:30 tot 16:30 met een aantal mensen van het ministerie.
Ik had al gezien dat het ministerie naast het centraal station van Den Haag lag dus ik ben met de trein gegaan. Vanuit Eindhoven gaat er een rechtstreekse intercity dus dat was ideaal. Helaas had mijn trein vertraging zodat ik niet om 14:42, maar precies om 15:00 aankwam.. Dus vlug vlug de straat over, aanmelden en naar de service delivery manager! Daarna door naar de andere vergadering. Om 17:00 was de vergadering nog bezig dus we besloten nog een half uurtje door te gaan. Dat is makkelijker dan terug komen voor die tijd.
Hongerig en dorstig stond ik om 17:45 op het station, maar de trein vertrok om 17:47, dus vlug vlug de trein in! Maarja… dan heb je dus ook niks te drinken. En natuurlijk had ook deze trein vertraging (8 minuten) dus ik was 19:25 op het station in Eindhoven waar Peter mij opgehaald heeft. Een Iglo diepvriesmaaltijd in de wok als avondmaaltijd en daarna vrijwel meteen mijn bed in.

dinsdag
Na een drukke werkdag (mijn ontwikkelomgeving werkt, maar mijn test omgeving nog niet) ging ik naar huis. Even rustig zitten voordat ik naar de HIO-housewarming-eet-date ging bij Lou en Hilde. Erg gezellig, maar het is zo 21:00 uur!! Ik was 21:30 thuis, laatste pillen slikken en naar bed!

woensdag
Na nog een stress-dag die gelukkig eindigde in een werkende test omgeving ging ik naar huis. Op tijd eten want we moesten om 18:30 in Eindhoven zijn omdat we als bestuur van SV Woensel ’77 een vergadering hadden met een ambtenaar van de gemeente Eindhoven over de huur van een sporthal. Gelukkig was het een heel fijn gesprek en op wat kleine dingetjes na die nog geregeld moeten worden is het zeker : we kunnen binnenkort gaan schieten in een echte sporthal. Geen rooklucht, geen herrie, mooi verlicht en zelfs in het weekend toegankelijk als we dat een keer willen!
Erg mooi nieuws natuurlijk, maarja.. weer een dag dat ik ‘s avonds niet hersenloos op de bank kan liggen en TV kijken.

donderdag
Ik heb het donderdag maar eens rustig aan gedaan. Mijn omgevingen werken dus ik kan maandag met een gerust hart aan het beheer beginnen. ‘s Avonds hoefden we niet te koken want dat deed de moeder van Peter. En daarna hoefde ik niks! Dus ik heb een uurtje op de bank liggen knorren waarna Expeditie Robinson begon. Heerlijk!! Gewoon thuis op de bank onder een dekentje!!

vrijdag
En vandaag? Vandaag doe ik het nog rustiger aan dan gisteren op het werk! Er is hier bijna niemand en mijn opdracht is klaar. Vanavond moeten we even boodschappen doen maar verder hebben we geen plannen dus rara wat ik vanavond doe?