Op het randje van een keelontsteking

Ik ben vandaag weer aan het werk gegaan nadat ik mij dinsdag had ziekgemeld.

Afgelopen zondag werd ik wakker met een pijnlijke keel. Slikken deed pijn en ik voelde me niet heel lekker. Nu heb ik vaker keel- of amandelontsteking gehad. Met een spiegeltje kan ik achterin mijn keel kijken. Ja! een rode keel, maar nog zonder de ‘witte stipjes’. Oftewel : nog geen echte ontsteking, maar het is onderweg!

Zondag heb ik rustig aan gedaan en maandag heb ik thuis gewerkt. Nou ja.. gewerkt.. Ik heb nog steeds geen opdracht dus ik heb maandag thuis wat Netflix afleveringen gekeken en online spelletjes gespeeld tijdens werktijd. De hele dag door heb ik mijn temperatuur in de gaten gehouden. Ik wisselde tussen normaal en verhoging.

Van maandag naar dinsdag sliep ik zo slecht dat ik mezelf dinsdag ochtend helemaal beroerd voelde : Moe en nog steeds een pijnlijke keel. Nog steeds geen ontsteking, maar wel een iets hogere temperatuur als maandag. En dus heb ik mezelf toch maar ziekgemeld.
Zodra ik koorts heb (meer dan 38 graden) dan moet ik mij melden bij de Eerste Hulp en dat probeer ik met alle macht te voorkomen. Rustig aan op de bank liggen hield mijn temperatuur lager en dus heb ik dinsdag, woensdag en donderdag op de bank gelegen en Netflix gekeken.
Dinsdag en woensdag nog met 3×2 paracetamol per dag, maar donderdag niets meer. Mijn keel deed ook geen pijn meer.

Daarom ben ik vandaag maar weer naar mijn werk gegaan. Mijn keel ziet nog steeds rood, maar de ontsteking zet niet door. Het TV kijken was ik ook helemaal beu. Op mijn werk hoef ik nog steeds niet veel te doen al heb ik nu wel uitzicht op iets.. Wat dat iets is ga ik nog niet vertellen. Het is namelijk nog te pril om het hier te vertellen.