Nog niet echt feest

Waarschijnlijk heb ik gisteravond iets verkeerds gegeten. Want toen ik gisteravond voor de TV lag voelde ik me niet echt lekker. En na wat gedraai in de bank besloot ik wat vroeger te gaan slapen.

Maar nadat ik opgestaan was uit de bank was het duidelijk… dat niet lekkere gevoel was gewoon misselijkheid. En toen was het rennen naar het toilet!

Na een paar jaar ervaring met migraine en misselijkheid vind ik het eigenlijk niet eens meer zo’n stress-ervaring. Maar echt leuk is het natuurlijk niet. Ik weet wel dat ik het beter eruit kan gooien dan het proberen binnen te houden. Na zo’n toiletbezoek voel ik me namelijk wel wat bibberig,maar het misselijke gevoel is wel (even) weg.

Even… want alles komt in 3-en. Dus ik heb afgelopen nacht nog twee ontmoetingen gehad met het toilet..

Aan de andere kant: je halve maaginhoud dumpen in het toilet heeft natuurlijk wel gunstige gevolgen voor je gewicht. En in mijn geval ben ik hierdoor exact op mijn eerste afvaldoel terecht gekomen: Er zijn vanochtend 25 kilo af!

Maar ja.. niet helemaal op de goede manier dus en daarom ook nog geen feestelijke dag vandaag. Ik wacht de komende dagen nog even af om te zien wat mijn gewicht doet.