Mijn BuJo in het tweede kwartaal

We zitten halverwege het jaar, mijn jaaroverzichten in mijn BuJo zijn voor de helft gevuld.

Boven zie je mijn weer-overzicht. ‘s Avonds voordat ik naar bed toe ga vul ik mijn jaaroverzichten aan. In het weeroverzicht komt dan de maximale temperatuur die de volgende dag verwacht wordt. Dat klopt niet helemaal met de werkelijkheid, maar het geeft wel aan dat we dus al 3 maanden warm weer hebben gehad!

Mijn Index pagina wordt ook al wat voller. Ik weet niet of ik deze in een volgende BuJo nog ga toevoegen want ik doe niks met deze index. Maar dit jaar vul ik hem in ieder geval netjes in.

Mijn kilometer tracker vind ik wel erg leuk. Zoals je kunt zien kom ik net 6 kilometer tekort in het eerste half jaar. Dat komt grotendeels door mijn twee weken spit in januari waarbij ik amper gewandeld heb. Ik denk dat ik die 1000 kilometer in 2018 dus wel ga halen plus nog wat kilometers erbij!

Mijn Netflix pagina’s gaan hard! Waarschijnlijk moet ik verderop in mijn BuJo nog een paar pagina’s maken voor mijn Netflix series. Ik vind het vooral leuk om te zien welke series ik gezien heb, want in Netflix zelf is dat best lastig.

En tot slot de drie review pagina’s van het tweede kwartaal van dit jaar :

Ze zijn alle drie erg anders omdat ik eigenlijk nog steeds niet weet hoe ik nu een review wil doen van een maand. Ik weet ook niet of ik dit volgend jaar ook nog wil blijven doen omdat ik er eigenlijk niet meer naar terugkijk. Bovendien heb ik gedurende de maand al vanalles beschreven, dus dan hoef ik dat niet nog een keer te herhalen.

Ach.. zo blijf je ‘leren’… Ik vind het in ieder geval erg leuk om ‘s avonds even mijn dag van me af te schrijven.