Eventjes vrij

Afgelopen maandag en dinsdag was ik even vrij. Ik had twee dagen vrij genomen voor de ‘prijs’ van 1 vrije dag (een VIP voordeeltje).

Maandag moest ik in de ochtend naar de tandarts om twee oude vullingen uit mijn mond te laten boren omdat er kleine gaatjes onder zaten. Normaal verdoof ik het zetten van een vulling niet maar bij het verwijderen van een bestaande vulling vond ik het toch wel fijner.
Het voordeel is dat de hele behandeling dan geen pijn doet en ik veel rustiger in de stoel kon liggen. Nadeel is wel dat je daarna nog een paar uur je lip niet voelt.
‘s Middags ben ik naar mijn moeder gereden en hebben we de rest van de middag lekker buiten doorgebracht.

Dinsdag ochtend heb ik heerlijk genikst: langer uitgeslapen (8:45) en daarna de nodige Netflix afleveringen gekeken. ‘s Middags ben ik nog even naar Bever geweest omdat ik al een tijdje op zoek was naar nieuwe Teva’s (sportieve sandelen). Deze heb ik nu dus gevonden en ze zitten heerlijk. Mijn Teva’s gaan dus mee op vakantie!

En toen waren mijn twee vrije dagen alweer voorbij en zit ik vandaag alweer op mijn werk. Ik ben nog wel VIP omdat mijn klus nog steeds niet begonnen is. En dus heb ik genoeg tijd om weer te studeren voor een volgend certificaat.