Fietsen door de Maasduinen

Nadat ik afgelopen vrijdag een flinke ronde had gefietst door het brabants landschap had ik mijn fiets meegenomen naar mijn moeder.

Dat was makkelijker want dan hadden we 2 fietsen staan en konden we vaker een stukje gaan fietsen. En dat is precies wat we gedaan hebben!

Zaterdag ben ik naar Milsbeek gefietst (en weer terug natuurlijk). Zondag naar Afferden en langs de Maas weer terug en maandag maar een kleine ronde omdat ik ook kaarten heb geknutseld. Vandaag zou ik eigenlijk naar het archief in Arnhem gaan, maar het was zo’n mooi weer! Dus heb ik mijn plannen omgegooid. Morgen wordt het veel te warm om iets actiefs te doen buiten, dus dan ga ik dan naar het Gelders Archief in Arnhem. En vandaag hebben we een flinke ronde gefietst door de Maasduinen. Ook weer op de knooppunten, maar deze keer begonnen in Nieuw Bergen.

We zijn door de bossen en langs heide en meren gefietst tot aan Wellerlooi. En toen langs de Maas weer terug naar Nieuw Bergen. Totale lengte: ongeveer 26 kilometer. Mijn kont is nog steeds niet heel blij als ik langer dan 25 kilometer op een zadel zit, maar ik lijk er aan te wennen 🙂

En wat het effect van al dit fietsen is op mijn gewicht? Ik heb nog geen idee! Het moet goed zijn want dat fietsen vreet energie. En ik eet niet speciaal meer om dat te compenseren. We zullen zien!