Laatste dag

Vandaag is mijn laatste dag bij VodafoneZiggo.

Vanaf september heb ik hier gedetacheerd gezeten op een BI project. In eerste instantie met 4 personen (1 teamleider en 3 BI’ers) maar vanaf december ging 1 BI’er weg en waren we nog maar met 3 personen. In principe hadden we iedere maand een deadline waarbij we een deel van het project opgeleverd moesten hebben.

Soms was dat behoorlijk doorwerken, maar soms was ik al een week vantevoren klaar met mijn deel zodat ik tijd had om andere collega’s te helpen of – als zij ook al klaar waren – verbeteringen aan te brengen.

De laatste deadline was eind april. En dus hebben mijn collega Eugene en ik deze maand weinig druk meer gehad. We hebben de documentatie nog wat verbeterd, wat processen versneld en nog wat aangepast om een toekomstige wijziging (die ergens de komende maanden gaat gebeuren) alvast mee te nemen.

Vandaag dragen we de laatste dingen over aan een interne werknemer van VodafoneZiggo en leveren we onze laptops in.

Morgen en overmorgen heb ik vrij, dus maandag meld ik me weer op mijn eigen vestiging. Ik ga dan weer studeren voor een volgend Microsoft certificaat. Hopelijk heb ik genoeg tijd tot aan mijn volgende opdracht om daar nog een examen voor te doen.