Mijn bullet journal in het eerste kwartaal

Het eerste kwartaal vloog voorbij. Tijd om mijn trackers te laten zien die ik het hele jaar door in mijn Bullet Journal gebruik.

Toen ik deze trackers voor het eerst liet zien, waren ze namelijk nog helemaal leeg. Nu ze voor een kwart gevuld zijn, is het misschien duidelijker hoe ik ze invul.

Hierboven zie je mijn stappen-tracker. Iedere avond vul ik hier een blokje voor elke kilometer die ik die dag gelopen heb. Ik had verwacht dat ik verder zou zijn, maar twee weken spit, een halve week snotverkouden en slecht weer hebben ervoor gezorgd dat ik niet veel gewandeld heb. Ik zit nu dus op iets meer dan 200 kilometer. Dat moet beter volgend kwartaal want anders ga ik die 1000 kilometer niet redden aan het einde van het jaar!

Dit is mijn ‘gemoedstracker’ waarin ik aan het einde van de dag 1 blokje inkleur met daarin mijn algemene idee van de dag. Was het een productieve, vrolijke, saaie, vermoeiende dag? Iedere gemoedstoestand heeft een kleurtje en het is inmiddels al een bonte verzameling.

De derde tracker die ik iedere avond invul is de weer-tracker. Hierin vul ik in wat de verwachte maximale temperatuur van morgen wordt. De volgende keer ga ik waarschijnlijk wat meer verschil aanbrengen in de temperaturen want blokken van 5 graden zijn erg veel. Maar tot nu toe vind ik het erg leuk om te zien dat het in januari al een keer behoorlijk warm is geweest en dat we eigenlijk maar 2 vorstdagen hebben gehad in de eerste drie maanden van 2018.

Tot slot laat ik de review-pagina’s zien die ik tot nu toe iedere maand gemaakt heb. Deze maak ik aan het einde van de maand om terug te kijken op de maand. In januari heb ik ook vooruit gekeken, maar dat is best lastig. Dus dat heb ik in februari maar achterwege gelaten. In maart heb ik alles wat mij blij maakte opgeschreven als bladeren in een boom.