Wandelweekend

Wat een heerlijk weekend hebben we gehad! Perfect om eens flink te gaan wandelen!

Zaterdag hebben we een multicache gelopen waarbij we de uiteindelijke cache niet hebben gezocht. Het coordinaat hebben we dus daar gaan we later nog wel een keer heen.
We hadden onze auto neergezet op een parkeerterrein bij een restaurant tussen Eersel en Postel. Vanaf daar vertrok een multicache van ongeveer 5 kilometer. We zijn ergens verkeerd gewandeld dus waarschijnlijk hebben we wat meer gelopen. Het was een gevarieerde tocht door een stil bos met af en toe wat heide.

Zoals gezegd hebben we geen naam in een logboek gezet maar we komen hier vast nog wel een keer terug!

Zondag had ik geen zin om een geocache uit te zoeken maar zijn we naar een andere parkeerplaats tussen Eersel en Postel gereden. Daar waren een aantal wandelroutes uitgezet. Een van 2 km langs een watertje en een van 7,5 km langs en over de hei.

We hebben eerst de helft van die korte route genomen waarna we overgestapt zijn naar de andere route die we op een bepaald punt afgekort hebben zodat we ook vandaag zo’n 5 tot 6 kilometer gewandeld hebben.

Ook hier moeten we nog een keer terug want ook hier hebben we een fijne route gelopen door een mooi gebied. De hei staat nu nog niet in bloei. Maar ik kan me nu al voorstellen hoe de hei er dan uit gaat zien.