Mijn bullet journal in April

De tijd vliegt en dus is het alweer tijd om mijn bullet journal pagina’s van April te laten zien!

April begint met pasen dus daarom de intro pagina van April in het paasthema. Helaas zat ik nog met Maart in mijn hoofd en had ik dus in eerste instantie Hallo Maart opgeschreven. Met correctietape heb ik Maart weggehaald en er alsnog April neergezet.
Ik heb deze pagina trouwens gemaakt met Distress inkt van Ranger. Ik heb een klein blikje met daarin 12 verschillende blokjes inkt (ongeveer 3×3 cm) die ik met de bijbehorende applicator op het papier heb gewreven waarbij ik de delen die ik niet wilde kleuren heb afgeschermd met papier. De kleuren die ik gebruikt heb zijn : seedless preserves, shaded lilac, salty ocean, blueprint sketch en fossilized amber. Tot slot heb ik de eieren met een Uni-Ball roller Signo Broad witte fineliner versierd.

Daarna volgt de maandelijkse tracker pagina:

Deze heb ik bewust rustig gehouden maar zal aan het einde van de maand weer helemaal vol staan.

1 april valt op een zondag, dus ik had een hele linker pagina open waarop ik een quote heb gezet die ik heel toepasselijk vind. Dat mijn donor ruim 3 jaar geleden besloten heeft om anoniem een nier weg te geven vind ik nog steeds erg bijzonder. En deze quote vertelt precies hoe ik me daarbij voel.

En omdat 1 april dus op een zondag valt en ik dus maar 1 dag op 1 pagina hoefde te zetten had ik nog steeds veel plek over. Precies 3 jaar geleden op 1 april kreeg ik mijn nier en dus is 1 april ook mijn nierverjaardag.

De rest van de weken heb ik weer vrij rustig gehouden. Die zullen in de loop van de maand wel gevuld worden met mijn dagelijkse paar zinnetjes die ik erbij schrijf.

De laatste dag van april valt op een maandag en dus had ik net zoals op de eerste dag nogal wat plek. En dus werd dat een zonnige quote die ik met waterverf van Prima marketing gemaakt heb.

De pagina erna heb ik nog niet gemaakt want dat wordt een TagCloud van de woorden die ik in April belangrijk vond. Die zal ik later dit jaar nog wel een keer laten zien.