ALV SV Woensel ’77

Gisteravond hadden we de Algemene Ledenvergadering van SV Woensel ’77.

We waren bijna allemaal aanwezig. Alleen een (minderjarige) zoon van een ander lid was er niet. Persoonlijk vind ik dat best wel uniek. Meestal zie je niet zo’n hoge opkomst bij ledenvergaderingen..

Ik ben trouwens herkozen als secretaris en Peter is voor het eerst gekozen als voorzitter. Ik vind het nog steeds niet ideaal want het hele bestuur bestaat uit 3 personen en deze derde persoon (de penningmeester) hoeft in principe niet bij bestuursvergaderingen aanwezig te zijn. In theorie zouden wij aan de eettafel beslissingen kunnen nemen en telt de stem van de penningmeester niet meer mee. Maar zoals een van onze leden terecht opmerkte : Mocht het idee bestaan dat Peter en ik inderdaad van die machtspositie misbruik zouden maken dan kan altijd de Commissie van Beroep (bestaande uit 5 leden) ingeschakeld worden.

Naast de gebruikelijke ‘tradities’ bij een ledenvergadering stond er 1 groot punt op onze agenda : accommodatie.
Vorig jaar hebben we een nieuwe locatie gevonden maar eind februari hebben we pas te horen gekregen wat dat gaat kosten. We hebben het eerste half jaar gratis gezeten in de veronderstelling dat de drankinkomsten voor de eigenaren voldoende waren. Nu die blijken tegen te vallen hebben we nu ineens te horen gekregen dat ze 50 euro per week willen gaan vragen!!!

Hmmz… van gratis naar 50 euro per week… Daar zit hopelijk nog wel een tussenweg wat we wel kunnen betalen.

En ondertussen moeten we maar weer op zoek naar een betaalbare andere locatie voor het geval de eigenaren echt aan die 50 euro per week willen vasthouden.