HIO nieuwjaarslunch

Toegegeven, het is een beetje laat maar probeer maar eens 11 volwassenen en 9 kinderen bij elkaar te krijgen op 1 middag!

Gistermiddag was dus eindelijk de nieuwjaarslunch met mijn vriendengroep. Iedereen had wat lekkers gemaakt wat we gezamenlijk opgesmikkeld hebben. Want geef nou toe : een kom soep, sandwiches, worstenbroodjes, kaneelbroodjes, prikkertjes met poffertjes en fruit en een pastasalade is niet de typische lunch. Maar het was wel allemaal lekker!

Ik moest nog behoorlijk rustig aan doen met mijn rug want gisteren was eigenlijk de eerste dag dat ik dus de hele middag zou gaan zitten. Iets wat ik thuis nog niet zoveel gedaan had..

‘s Middags is een groot gedeelte gaan wandelen maar daar heb ik van afgezien. Wandelen is prima, maar met de kleintjes erbij zou het meer slenteren zijn en als er iets funest is voor je rug dan is het wel slenteren! Dus ben ik samen met Peter en Hilde thuis gebleven en hebben we gezellig zitten kletsen over vanalles en nog wat.

En ineens was het 16:00 uur en was het alweer voorbij. Misschien moeten we nu alvast gaan plannen voor een HIO geocache wandeling want tegen de tijd dat het lente is hebben we waarschijnlijk wel een dag gevonden dat we met z’n allen weer bij elkaar kunnen zijn 😉