Mijn Bullet Journal in Februari

Het is weer tijd om te laten zien wat ik voor Februari gemaakt heb in mijn Bullet Journal.

Omdat ik de vorige maand wat dingen weg moest ‘blurren’ in mijn foto’s omdat ik ze te persoonlijk vond om hier te publiceren, laat ik jullie nu de foto’s zien voordat ik mijn dingen erin heb geschreven.

Om te beginnen eerst weer de begin pagina (bovenaan).
Deze keer heb ik een hart getekend en met waterverf de verschillende vlakken geschilderd. Daarna heb ik de ‘hallo februari’ eronder geschreven met een Micron fineliner.

Omdat ik vorige maand niet tevreden was met mijn maandoverzicht heb ik dat deze week weggelaten. Ook heb ik deze maand besloten om al mijn trackers in 1 overzicht te zetten. En dan is dit het resultaat :

De gekleurde vlakken zijn ook weer met waterverf ingeschilderd.

Omdat februari pas op donderdag begint was de pagina erna leeg. Dus daar heb ik een spreuk neergezet.

De tekst is geschreven met een Wink-of-Stella gouden glitter brushpen en de confetti met dezelfde waterverf als de rest van de maand.

Vervolgens komen de weekoverzichten. Deze maand wil ik mijn stempel gebruiken die ik een tijdje geleden heb laten maken. Het is een variant op de Spiraldex (zie hier een video in het engels hoe je zoiets gebruikt).
De dagen van de week zijn gedeeltelijk zelf geschreven, gedeeltelijk gestempeld en gedeeltelijk washi-tape.

En omdat februari eindigt op een woensdag had ik nog een rechterpagina over. In januari had ik een pagina waarin ik terugkeek EN vooruit keek. Dat laatste is best lastig, dus deze keer alleen een terugblik op de maand die afgelopen is.

De spiraldex en de tekst eromheen ga ik met gekleurde Micron fineliners schrijven. Deze zie je aan de andere kant van de pagina namelijk niet.

Ik heb een kleurcodering die ik al minstens een jaar gebruik waardoor ik in een oogopslag kan zien wat de hoofdcategorie is van mijn afspraken:
– Paars voor mijn werk
– Groen voor mijn medische dingen (ziekenhuis, tandarts, etc)
– Blauw voor andere persoonlijke afspraken
– Bruin voor Peter
– Roze voor Priscilla
– Zwart voor de rest.