Bloemen tekenen met waterverf

Morgen moeten Peter en ik naar en 60 jarig huwelijksfeest. Hoog tijd om een kaartje te maken voor deze gelegenheid!

Ik had een tijdje geleden al waterverf gekocht om daar simpele kerstkaartjes mee te maken. De afgelopen week bedacht ik dat ik daar misschien ook wel een kaartje mee kon maken voor het 60-jarig huwelijksfeest.
En dus heb ik online wat naar YouTube filmpjes gekeken hoe je bloemen kunt schilderen met waterverf. En het leek niet heel moeilijk!

Vol goede moed ben ik gisteren aan de slag gegaan. Ik had eerst aquarelpapier van Boekenvoordeel, maar die begon te bobbelen als het papier nat werd. En dus heb ik dikker papier van Canson online besteld.
Wat een wereld van verschil!!
Ik gebruik waterverf van Prima Marketing waar ik best wel even heb moeten zoeken om ze te vinden. Maar deze kan natuurlijk ook.
Daarnaast nog wat penselen van Pipoos (of deze), twee potjes met water en wat vellen keukenpapier en ik kon aan de slag!

Uiteindelijk ben ik gisteravond ongeveer 2 uur bezig geweest en was het resultaat 2 totaal verschillende ‘composities’. Maar wat ontzettend leuk en ontspannend om te doen!! Ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb !

One comment on “Bloemen tekenen met waterverf