Mijn Bullet Journal in Januari

Inmiddels zijn er al wat pagina’s gevuld in mijn Bullet Journal.

Hierboven is de eerste pagina van Januari. Ik wil al mijn maanden in mijn BuJo beginnen met een ‘Hallo’ startpagina. Eerst heb ik met zwarte fineliner de tekst, huizen en vuurwerk getekend.

De blauwe achtergrond heb ik gemaakt door met mijn Ecoline brushpennen wat te tekenen op een plastic boterhamzakje. Daarna heb ik er met een verstuiver wat water op gespoten en het plastic zakje toen op de pagina in mijn Nuuna gedrukt.
Het resultaat bleek veeeeeeel te donker dus mijn getekende vuurwerk was niet meer te zien. Toen de pagina droog was heb ik er met metallic waterverf alsnog vuurwerk op geschilderd.

Daarna volgt een maandkalender :

Omdat ik met de Ecoline brushpennen en water mijn papier te nat had gemaakt, drukte het behoorlijk door. De linkerkant kon ik dus niet meer gebruiken en dus is het maandoverzicht op 1 pagina gepropt.
Ik weet trouwens niet of ik een maandkalender in de volgende maanden ook ga doen. Ik heb namelijk een agenda (mijn Jibun Techo) en wil niet al mijn afspraken dubbel opschrijven. Verder zie ik de toegevoegde waarde van de maandkalender niet in mijn BuJo. Het voordeel van een BuJo is dat je zelf mag bepalen wat voor jou werkt.. dus die maandkalender gaat er volgende maand waarschijnlijk niet meer in!

Na de maandkalender volgen de weekoverzichten. De eerste week heb ik volledig ingevuld. De volgende weken zien er ongeveer uit als deze (met iets andere kleuren).

Op de pagina met de eerste helft van de week heb ik ook een overzicht wat we die week aan avondeten hebben gehad. En daarnaast dingen waar ik die dag dankbaar voor was.

Op de pagina met de laatste helft van de week staan nog twee grafieken met hoeveel uren slaap ik heb gehad en hoeveel ik gedronken heb die dag.

Omdat januari eindigt op woensdag had ik een lege rechterpagina over en dus heb ik daar een terugblik/vooruitblik gemaakt.

Deze is nog niet zo kleurrijk, maar dat komt tegen het einde van de maand waarschijnlijk wel.