Een terugblik op 2017

Het was weer een bewogen jaar en dan is zo’n oudjaarsdag natuurlijk een prima moment om nog eens terug te blikken.

Januari
Ik start het nieuwe jaar bij een nieuwe opdracht in Venlo. Ik had de maand ervoor een Minc machine gekocht waarmee ik dit jaar een aantal kaartjes maak. En tot onze grote schrik laten de eigenaren van onze schietlocatie weten dat we op 1 februari uit onze schietlocatie moeten zijn. Na bijna 40 jaar moeten we weg.. maar waarheen??

Februari
Gelukkig vinden we niet snel daarna een tijdelijke nieuwe schietlocatie. Peter is deze maand jarig. Ik koop een nieuwe bril en een storm duwt het muurtje waar de schutting aan vast zit om.

Maart
We nemen een abonnement op Netflix en kijken sindsdien vaak series en films op Netflix als er op de gewone zenders niets leuks op is. Verder gingen we deze maand naar de stembus, werd de vader van Peter 80 jaar oud en was het weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte.

April
Ik vier mijn 2-jarig nierverjaardag en ik ga met Doris, Erik en de kids een dagje naar Wildlands Adventure Zoo Emmen op de vrijkaartjes die Peter gewonnen heeft. Ik maak een nieuwe leren omslag voor mijn Jibun Techo terwijl Peter een nieuwe cavia koopt voor Priscilla.

Mei
Mijn controle in het AZM levert geen schokkende dingen op.
Verder gaan we dit jaar met onze vriendengroep een weekendje naar een bedsteeboerderij .

Juni
Dit jaar organiseren Sandra en ik weer de jaarlijkse Neven en Nichten dag. Met Sandra en mijn moeder ga ik met de andere gewonnen vrijkaartjes nog een keer naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. Ik neem een abonnement op de sportschool maar het meest schokkende nieuws deze maand kwam van mijn moeder.

Juli
Mijn opdracht bij de gemeente Venlo is gestopt en dus ben ik weer een VIP. In mijn VIP periode besluit ik hard te gaan studeren en ik haal twee Microsoft examens (deze en deze)
Mam begint aan haar chemokuren. We gaan voor het eerst een weekendje weg met onze vouwwagen en dat bevalt uitstekend. En we vinden eindelijk een nieuwe schietlocatie in Woensel.

Augustus
In deze maand gaan we een lang weekend op vakantie naar Bourscheid in Luxemburg. Met de vriendengroep zijn we 25 jaar bij elkaar. En aan het einde van deze maand ben ik eindelijk weer VIP af.

September
Ik ga beginnen bij Vodafone Ziggo, wel een eindje rijden maar het bevalt me daar prima. Verder begin ik serieus aan mijn kerstkaarten voor dit jaar.

Oktober
Mam krijgt haar geplande operatie en de artsen zijn erg tevreden over de uitkomst.
Peter en ik vieren ons eerste lustrum samen en ik ga naar de Iduna reunie.

November
We gaan naar het boekenfestijn in Eindhoven en ik maak nog wat meer kerstkaarten. Verder ben ik deze maand nog meer creatief bezig met waterverf en glas-ets-pasta.

December
December begint erg druk waardoor ik niet veel blog. De eerste sneeuw valt en legt het verkeer in zuid Nederland stil. Gelukkig werk ik thuis. Als kerstkado krijg ik van VodafoneZiggo kaartjes voor de Winter Efteling. En in de kerstvakantie start ik in mijn nieuwe bullet journal.
Maar daarover volgend jaar meer!