De apenheul

Gisteren ben ik met de hele vriendengroep naar de Apenheul geweest. Rond 11:30 verzamelde iedereen zich bij de ingang waarna we het park ingelopen zijn.Uiteindelijk was het tegen 18:00 dat we weer het park uitliepen.

Met een grote groep (10 volwassenen, 1 baby en 1 peuter) gaat het natuurlijk niet zo snel maar dat maakte niets uit. Het was een erg gezellige dag, we hebben rustig alle aapjes bekeken en natuurlijk af en toe even gestopt voor een hapje of drankje.

En de apen? Ik heb grote, kleine, zwarte, witte, bruine, rode, stille, schreeuwende, slapende en klauterende apen gezien. Soms van ver weg, en soms van heeeeel dichtbij. Maar uiteindelijk maakt het volgens mij niet eens zoveel uit waar we met de vriendengroep heen gaan, want het is altijd gezellig.

Aan het einde van de dag zijn we vervolgens nog met z’n allen naar een pannenkoekenhuis gegaan waar iedereen zich rond gegeten heeft aan een heerlijke pannenkoek.

Ow.. en de foto’s.. die komen nog wel een keertje. Ik had een oude camera bij me die niet zo’n mooie zoom heeft als de camera van de anderen. Dus ik heb ook niet zoveel foto’s gemaakt. Dus voor bewijzen zullen jullie nog even geduld moeten hebben.