Tour de Lichtjes

In Eindhoven brandt de lichtjesroute weer. En dit jaar hadden Hilde en ik het sportieve idee om de route te gaan fietsen.De hele route is ongeveer 22 kilometer lang en loopt dwars door Eindhoven. En omdat het eigenlijk uit twee bijna even lange lussen bestaat die in het centrum bij elkaar komen hadden we bedacht dat we de route in twee dagen zouden gaan fietsen.

Vanavond was dag 1. Maar nadat we de meest zuidelijke lus gefietst hadden, waren we eigenlijk nog niet zo moe. Dus hebben we de noordelijke lus ook (bijna) helemaal gereden. We hebben een klein puntje afgesneden, maar dat heb ik gecompenseerd omdat ik natuurlijk nog wel eerst naar Hilde moest fietsen en terug.

Dus eigenlijk heb ik vanavond ‘even’ 22 kilometer gefietst! Het stelde eigenlijk helemaal niet zoveel voor. Voor je het door hebt, ben je al kletsend en kijkend helemaal bij de fontein bij Leenderheide. Het weer deed natuurlijk ook prima mee. Het was ietsjes aan de frisse kant, maar met al dat fietsen was het niet echt heel koud.

Al met al heb ik dus een gezellige, sportieve avond gehad. Moeten we vaker doen Hilde! (bij mooi weer)