Grote beurt

Ik heb vandaag een dag vrij genomen zodat ik allerlei afspraken kon plannen.

Een ervan is de 30.000 kilometer beurt van mijn auto. Zeker nu ik iedere dag naar Maastricht rijd gaat het hard met de kilometers. Ik zou een leenfiets meekrijgen want mijn leasemaatschappij vergoedt geen leenauto. Maar de fiets was al weg en ik kreeg kostenloos een rode Dacia Sandero zonder stuurbekrachtiging, zonder op afstand af te sluiten (gewoon ouderwets de sleutel in de deur) en met een benzinemotor! Vooral dat laatste was ik bang voor aangezien ik amper zelf in benzine auto’s heb gereden. Maar het gaat goed tot nu toe!

Een andere afspraak was bij de huisarts voor mijn jaarlijkse griepprik. Daar zijn twee dagen voor ingepland waarop je zonder afspraak kunt langskomen. En meestal staat er dan een lange rij met mensen die achter elkaar aan langs de huisarts wandelen die aan de lopende band griepprikken uitdeelt. Maar op die dagen zit ik in Maastricht. Vandaag had ik al vrij gepland dus deze kon er ook nog bij.

Dadelijk moet ik naar de afspraak waarom ik vrij genomen had: de nefroloog in het MMC in Veldhoven.

[Update] Alles was prima, alle bloedwaardes waren stabiel.

En tegen 15:00 is mijn auto weer klaar en kan ik mijn ‘leenfiets’ weer inleveren. Dan kan ik morgen weer naar Maastricht.