Stukje gewandeld

Ik wou vanmiddag even de stad in gaan en normaal doe ik dat met de bus. Parkeren is namelijk ontzettend duur in de binnenstad en de bushalte is niet zo ver lopen van me vandaan. En omdat de bus ongeveer iedere 15 minuten voorbij komt loop ik meestal gewoon aan. Vaak moet ik dan nog eventjes wachten en dan is er een bus.

Maar vandaag miste ik net de bus. Ik moest nog 200 meter en ik weiger om te rennen. Ook had ik niet zoveel zin om te wachten op de volgende bus, dus ben ik richting stad gaan lopen. En eigenlijk beviel me dat zo goed dat ik gewoon door ben gewandeld!

Na ongeveer 20 minuten was ik bij Winkelcentrum Woensel en had ik nog steeds geen bus voorbij zien komen. Pas toen ik bijna bij het Catharina ziekenhuis was haalde de bus mij in. Na ongeveer 3 kwartier lopen was ik bij de ring en weer een kwartiertje later was ik bij het station. Ruim 5 kilometer gewandeld in precies 1 uur. Dat valt me niet tegen!

Daarna ben ik bij Miss Etam en de V&D geweest, maar ik kon er niet vinden wat ik zocht. Daarna nog even bij de Pipoos langs om mijn volle spaarkaart en een Iris-cheque op te maken. Bij een besteding van 15 euro kreeg je bovendien deze week een extra stempel-set, dus dat vond ik wel een leuk kado. En uiteindelijk weer richting het station om daar de bus te pakken.

Het laatste stukje van de bushalte naar huis was wel lastig, want mijn voeten deden nu toch echt wel pijn. Maar ik heb toch maar mooi ruim 6,5 kilometer gewandeld vandaag!