Geocaching – Augustus

Dit jaar hoop ik iedere maand wel een aantal geocaches te vinden. In plaats van ze afzonderlijk te posten maak ik er een maandelijks terugkerende post van.

6 augustus: Mardasson Mijn tweede Belgische cache. Deze ligt bij het monument ter nagedachtenis van de Amerikaanse inzet tijdens het Ardennen offensief.

7 augustus: Camping Du Moulin : Mijn allereerste Luxemburgse cache! Nadat ik in de ochtend had gezocht (en niet gevonden) gingen we aan het einde van die middag terug. Toen bleek dat ik die ochtend 5 meter te ver aan het zoeken was. Dus uiteindelijk toch gevonden!

20 augustus: Heksenketel

Deze cache staat te boek als een kindercache en dat is het ook. Een leuk verhaal met niet te moeilijke waypoints en een grote eindcache waar veel spulletjes in kunnen. Helaas stonk het er enorm vanwege de destructor vlak in de buurt en nog erger: er liepen en fietsten opvallend veel mannen alleen door het bos die duidelijk op zoek waren naar gezelschap. Bij een van de waypoints vonden we ook een gebruikt condoom. Niet echt kindvriendelijk dus!

Omdat deze cache vrij kort was hebben we daarna nog twee traditionals opgezocht in de buurt: KLF1-The big box en KLF6-The vampire.
Vooral die laatste had een erg leuke cachebehuizing. Een doodskist met dracula erin!