Nieuwe schietlocatie!

Na ongeveer een half jaar geschoten te hebben in Veldhoven hebben we (waarschijnlijk) een nieuwe schietlocatie in Woensel gevonden!

Zo’n twee weken geleden zijn we als bestuur al gaan praten met de uitbaters van het pand en gisteren hebben we met 10 leden onze eerste schoten daar gelost. Het is allemaal nog een beetje provisorisch met twee schietpunten en geen transporten voor onze kaartjes. Dus we hebben nu een baancommandant die de schietbaan vrij geeft zodat je een kaartje kan gaan wisselen.

Het is allemaal nog provisorisch omdat we onze leden ook mee willen laten beslissen over deze locatie. Maar ook de uitbaters zijn er nog niet helemaal zeker van of wij niet teveel herrie veroorzaken. Na gisteren denk ik dat we dat kunnen uitsluiten. Naast onze schietbaan is een ruimte waar muziek gedraaid wordt en er zoveel mensen aanwezig zijn dat onze wapens niet te horen zijn. Het enige dat je nu nog hoort is het kogeltje wat tegen de stalen kogelvanger tikt maar dat hoor je alleen als je bij de deur staat. Verderop in de zaal is er niets van te horen.

In het najaar willen we de knoop doorhakken over deze locatie, maar tot nu toe waren de leden die gisteren aanwezig waren erg tevreden. Vooral omdat het nu eindelijk weer in Woensel is (voor velen erg dichtbij) EN op de vertrouwde dinsdag-avond in plaats van een zaterdag-ochtend.