Gesloopt

Ik besef dat er mensen zijn die dit dagelijks moeten doen, dus dat ik eigenlijk niet mag klagen. Maar dagen zoals vandaag zijn echt niet goed voor mijn sociale leven!Ik ben vanochtend om 6:15 (!!!!)van huis gegaan zodat ik om 6:51 de trein in Best kon halen. OK, misschien een beetje vroeg vertrokken, maar ik wist niet zeker of ik het station kon vinden in het donker. Bovendien was ik pas 1 keer op dat station geweest, dus ik had wat zoektijd ingecalculeerd.

De trein bracht mij om 8:14 op Schiphol waarna ik een taxi moest weten te vinden die voor mij gereserveerd was. En Schiphol heeft VEEL taxi’s! Gelukkig ging het allemaal goed en kwam ik uiteindelijk om 8:55 aan bij het bedrijf waar ik vandaag moest zijn.

Op zich best een leuk bedrijf, lekkere koffie ook. Samen met een collega die uit Breda moest komen hebben we vandaag een SQL Server installatie gedaan op een nieuwe server en vervolgens de SQL Server databases achter een MOSS installatie verplaatst naar deze nieuwe server. Voor de niet IT-nerds: dat klinkt moeilijk, maar dat is het ook!!

Het was 18:30 toen we daar weer het pand verlieten. Gelukkig kon ik met iemand terugrijden naar het vliegveld zodat ik geen taxi hoefde te bellen. En rond 19:25 vertrok eindelijk de trein terug naar Best. Met wat vertraging kwam ik daar rond 20:40 aan en toen had ik me toch honger!!! Het is dus de McD geworden. Die had ik al meer dan een jaar niet meer gehad, dus dat mocht dan wel een keertje.

Uiteindelijk was het 21:15 dat ik thuis was. Dat is 15 uur van huis!! Ik ben nu trouwens doodop, dus ik ga over een half uurtje mijn bed in.