Geslaagd!

Vanmiddag heb ik mijn tweede examen gehaald in de reeks van 5 voor het behalen van mijn Microsoft Certified Solution Expert Certificaat.

Het leek er even op dat ik het niet ging halen want er zaten een paar vragen bij waar ik nog nooit van gehoord had. Maar gelukkig gaf de eennalaatste vraag een antwoord op een van de eerdere vragen 😀
Daarna heb ik nog eens logisch nagedacht bij een aantal twijfel-antwoorden en tadaaaa: 771 punten gehaald waar een minimum van 700 punten nodig was!

Gelukkig weer een examen binnen! Mijn manager heeft me namelijk alweer opgegeven voor een volgende training waar na 3 weken al meteen het volgende Microsoft examen achteraan gepland wordt. Ik had niet zoveel zin om 2 examens door elkaar te leren en dus was het belangrijk dat ik deze zou halen.

Examen 466 heb ik eerder al gehaald. Vandaag dus 461. Nog twee examens te gaan voor het certificaat MCSA en daarna nog 1 voor MCSE. Ik had mijn manager beloofd dat ik het certificaat in 3 jaar zou halen, dus ik moet dit jaar nog 1 examen halen. Dan volgend jaar nog 2 en dan ben ik mijn belofte nagekomen!

One comment on “Geslaagd!